Maanrakennus Asikainen

Olemme pitkän linjan maanrakennusyritys, toimimme Pirkanmaalla

Maanrakennusta

Rakennamme vuosikymmenien kokemuksella

Avant- ja lavavuokrausta

Vuokraamme Avant-minikaivureita sekä lavoja

Materiaalitoimitukset

Kysy lisää materiaalitoimituksistamme

9

Toimimme Pirkanmaan alueella

Olemme olleet monessa Pirkanmaan-alueen rakennuskohteessa mukana. Kauttamme saatte asiantuntevaa maanrakennuspalvelua.

9

Vuokraus

Avant-pienkuormaajat ovat ketteriä pieniin ja isompiinkin kaivuuprojekteihin. Meiltä myös lavavuokraus.

9

Materiaalitoimitukset

Saatte kauttamme myös erilaiset materiaalitoimitukset. Kysy lisää!

Maanrakennus Asikaisen Tarina

Maanrakennus Asikaisen tarina alkoi vuonna 1986. Tero Asikainen oli tuolloin töissä Rakennusliike J. Malm Oy:llä ja maanrakennuskoneiden saaminen työmaille oli vaikeaa suuren kysynnän takia. Tero Asikainen päätti Jorma Malmin, Juhani Malmin, Jouko Malmin sekä Jorma Kastisen kanssa ostaa ensimmäisen oman koneen ja samalla perustaa Maanrakennus Asikainen Oy:n lokakuussa 1986. Tero Asikaisesta tuli Maanrakennus Asikainen Oy:n toimitusjohtaja.

Aluksi yrityksellä oli vain yksi kone (Ford 3000), mutta pikkuhiljaa yritys kasvoi ja vuonna 1990 koneita oli jo kaksi. Ensimmäinen työntekijä Esa palkattiin vuonna 1994. Toimintamalliin lisättiin kuljetukset vuonna 1998, kun ensimmäinen kuorma-auto (Scania) hankittiin yritykselle.

Työt tehtiin aluksi tuntitöinä, mutta 2000-luvun puolessa välissä mukaan tulivat urakkatyöt, joiden isoimmat tilaajat olivat Kangasalan ja Pälkäneen kunnat. Yhteistyö Rakennusliike J. Malm Oy:n kanssa jatkui tiiviisti alusta asti ja jatkuu yhä. Matkan varrella kaivinkoneiden valmistusmaihin on tutustuttu jopa Japania myöden.

Vuonna 2006 Teron esikoinen Juuso Asikainen palkattiin yritykselle kurottajakuskiksi ja vuonna 2009 kuorma-auton rattiin hyppäsi Teron keskimmäinen lapsi Jaakko Asikainen. Vuonna 2017 Tero Asikainen sai ansaitun timanttisen yrittäjäristin 30 vuoden yrittäjyydestä. Heinäkuussa 2020 tapahtui iso muutos, kun Tero Asikainen luopui toimitusjohtajuudesta ja Teron saappaisiin astui Jaakko Asikainen. Tällä hetkellä Maanrakennus Asikaisella on seitsemän työntekijää, yhdeksän konetta ja yksi kuorma-auto.

Maanrakennus Asikaiselle on ollut alusta asti tärkeää ammattitaito ja luotettavuus – kaikki työt tehdään huolella ja huumorilla.

Maanrakennus Asikainen

Soita ja kysy lisää

0400 214 550